Sportpony's v. st. v.'t Deerntie

Kereltje ( Pablo v. Drieoka )

Zoals jullie elders ook op de website kunnen zien is dit de pony waar alles in 2000 mee begon. In dit jaar is hij geboren en voor altijd bij ons gebleven. In 2003 zijn we begonnen met beleren en dit pakte leuk uit. Na zo´n 5 jaar recreatief te hebben gereden, heb ik besloten op in 2008 een startkaart aan te vragen. Met als resultaat dat Kereltje in 3 jaar tijd al in het Zz liep.
( voor meer informatie kunt u bij het kopje 
stal v.'t Deerntie terecht )

Baron's Coco

In 2011 Kwam Coco bij mij op te beleren. Dit bleek een bijzondere Hackney te zijn, die erg leergierig is en hard wilde werken voor de koets.

Coco is na 3 maand training weer terug gegaan naar zijn eigenaar, waar al snel bleek dat ze daar niet meer op haar plek was. In maart 2012 heb ik haar weer naar huis gehaald en is ze nu in mijn bezit.

Hopelijk gaat u ons treffen in de dressuur en vaardigheid wedstrijden in 2013.
De marathon met Coco moet nog even een aantal jaar op zich laten wachten. Dit i.v.m. haar jongheid.

Nieuwe reacties

28.11 | 12:52

Goedemiddag, heeft u misschien meer foto's van de zussen die te koop zijn?

M.v.g.

20.01 | 14:47

Ach wat leuk! Hedwig is een mooierd! Hebben jullie ook Carlos v. Crateagus gefokt? Ik zie hier zijn vader Shadow v. Drieoka en zijn zusje Diresse. Mvg

30.05 | 04:09

Hoi Sas.

Samanta is blij zij heeft een veulen in de wei!!!

02.06 | 18:40

Dag sas, het was heel leuk om te zien hoe zo'n veulen klungelig probeert om te staan, haha..mooi klein veulentje om te zien..er is weer goed werk verricht!!