Te koop!!!

MOEDER EN DOCHTER: DIRESSE V. CRATAEGUS EN GUILIËTTA V.'T DEERNTIE. Zie hiervoor de pagina stal v.'t Deerntie. Vol papier!! Voor meer info kunt u bellen naar het volgende nummer :0621676477
Verkocht!
Jackle
Mama
Lekker stoeien!
De hele FAMILIE
Oma

Toy Poedel Pups Te koop!

Hallo,

Wij zijn Hackle en Jackle. Wij zijn de 2 pups op de foto's.

Ik, Hackle ben het Caramel reutje met de vleesneus. Ik ben geboren op 4 april 2013. Net als mijn broer Jackle. Ik ben heel ondeugend en lief om z'n tijd. Ik houd van spelen met vieze sokken en ondeugende dingen doen. Maar ik kan ook al zit op commando hoor! Ben als bijna helemaal zindelijk en slaap 's nachts ook al alleen zonder mama. Ik heb alle entingen gehad die ik hebben moet en teven ben ik elke 2 weken ontwormt met van dat vieze spul! Jakkie!

Nu mag ik!

Hoi Jackle is de naam! Ik ben de Champange kleur met de zwarte neus. Ik kan alles wat mijn kleine broertje ook kan. Heb tevens ook alles al meegemaakt wat hij zegt. Evenals het alleen slapen zonder mama en dat vieze spul eten. BAH!!! Alleen ben ik iets minder ondeugend en wat gereserveerder. Kijk graag even de kat uit de boom voordat ik ga kijken of luisteren. Wel ben ik gek op vingers, die zijn toch om in te bijten?

Verder zijn wij heel erg sociaal omdat............. Wij werken namelijk hele dagen. Overdag zijn wij altijd in de Dierenwinkel te Dedemsvaart. U heeft er vast wel eens van gehoord. Pets Place Pouls Dedemsvaart.

Wordt u ons nieuwe BAASJE of BAASJES?

Wij zijn te bezichtigen van 09.00 tot 18.00.

Of geef ons even een belletje op 1 van de volgende nummer:

Baasje 1 Saskia : 06- 21 67 64 77                                  Baasje 2 Mark : 06 - 43 03 87 95

Tot ziens in Dedemsvaart!

Owh, onze mama is de zwarte, de grijze is onze oma! hihihihi... die is een beetje gek, daarom heeft ze ook niet ons kapsel, want dat staat haar NIET!

Nieuwe reacties

28.11 | 12:52

Goedemiddag, heeft u misschien meer foto's van de zussen die te koop zijn?

M.v.g.

20.01 | 14:47

Ach wat leuk! Hedwig is een mooierd! Hebben jullie ook Carlos v. Crateagus gefokt? Ik zie hier zijn vader Shadow v. Drieoka en zijn zusje Diresse. Mvg

30.05 | 04:09

Hoi Sas.

Samanta is blij zij heeft een veulen in de wei!!!

02.06 | 18:40

Dag sas, het was heel leuk om te zien hoe zo'n veulen klungelig probeert om te staan, haha..mooi klein veulentje om te zien..er is weer goed werk verricht!!